To 100% najwyższej jakości wołowiny z młodych jałówek. Burger wołowy BIO – urugwajska wołowina 2 sztuki pakowanych próżniowo, pysznych, sezonowanych burgerów wołowych – produkt mrożony. Jedyne o czym musisz pamiętać to to, by sól i pieprz dodać bezpośrednio przed poddaniem obróbce termicznej. Nie chcesz przecież, serwować poszarpanych kawałków mięsa. W asortymencie, który przygotował nasz sklep mięsny online, można znaleźć również burgery z dziczyzny czy wieprzowe, ze świni Iberico. Szeroki wybór dostępnych mięs sprawia, że każdy znajdzie u nas takie, które zachwycą go swoim unikatowym smakiem.

Jest to kanapka z kotletem z mięsa wołowego. Każdego burgera możesz zamówić w wersji wegetariańskiej, a my przygotujemy go z naszym kotletem na bazie kaszy jaglanej. To świetny pomysł na obiad, który posmakuje naprawdę każdemu. Zapraszamy do naszej restauracji w Gdańsku.

Oprócz inspiracji i gotowych propozycji podania udostępniam także m.in. Receptury na doskonały sos czy przepis na bułkę do burgera. Dzięki moim wskazówkom bez problemu przyrządzisz ten amerykański przysmak w zaciszu własnego domu – od podstaw aż po samo wykończenie. Szukasz pomysłu na rooster burgera w panierce z płatków kukurydzianych? Wszystkie dodatki do burgera mają ogromny wpływ na jego smak, jednak najważniejszy jest główny składnik – mięso. Najpopularniejszą wkładką mięsną do burgerów jest mielona wołowina, grillowana lub krótko obsmażona na dużym ogniu.

Masę mięsną mieszam tak przez przynajmniej pięć minut, aż będzie idealnie jednolita. Jest to marynowana wołowina, którą możemy podawać samodzielnie lub z dodatkiem przepysznego makaronu. Wypróbuj i przekonaj się sam, jak smakuje koreański przysmak. Do ciepłego (ale nie gorącego, bo może zabić drożdże) mleka pokrusz drożdże.

Jednak jakby nie udało Ci się ich zjeść w całości, to nic się nie martw – można je mrozić, a po rozmrożeniu są równie pyszne, jak przed. Pamiętaj, że nie dodajemy do naszych produktów konserwantów, dlatego tuż po otwarciu należy je zjeść jak najszybciej, czyli w ciągu 1-2 dni. Hamburgery przygotowane dla dużej liczby osób można przechowywać jeden na drugim, oszczędzając miejsce.